Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τρέλα» για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ (vid+pics)

Δημοφιλή

Απίστευτες στιγμές χάρισε η «ασπρόμαυρη» κερκίδα κατά τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χιμπέρνιαν, πρωτίστως με τον Ράχμαν Μπάμπα που έκανε… χέρια πριν την έναρξη του φιλικού «τεστ» και σε δεύτερη φάση με την αποθέωση που γνώρισε εκ νέου ο Άλι Σαμάτα όπως ακριβώς και στην Τούμπα την περσινή αγωνιστική περίοδο σε μία προσπάθεια των φίλων της ομάδας να τονώσουν το ηθικό του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο γήπεδο βρίσκονται αρκετοί ομογενείς φίλοι του Δικεφάλου, οι οποίοι πήγαν να σταθούν στο πλευρό των Πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, εκεί βρίσκεται και ένα παιδί μαζί με τον μπαμπά του, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, με το παιδάκι να φτιάχνει μία πολύ όμορφη και συνάμα γλυκιά ζωγραφιά. Συγκεκριμένα, σε ένα χαρτόνι γράφει το πανό «ΠΑΜΕ ΠΑΟΚάρα», από πάνω Θεσσαλονίκη και από κάτω έχει το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας 2024, το οποίο συνοδεύουν τα μηνύματα «όχι στη βία» και «ναι στο παιχνίδι» μαζί με μια ελληνική και μια βελγική σημαία.

Από τη Νο2 φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ μάλιστα δεν έλειψαν και τα… καπνογόνα, με τους φίλους του Δικεφάλου να χρωματίζουν καθ΄αυτόν τον τρόπο το «τεστ» του αγωνιστικού τμήματος με τη Χιμπέρνιαν, όπως αποθανάτισε σε χαρακτηριστικό του στιγμιότυπο το FORZAonline.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία