Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βλέπει Μαρίν, αλλά περιμένει… Μεϊτέ

Δημοφιλή

Από την ώρα που ο Καμαρά εντάχθηκε στην ομάδα και δείχνει με το καλημέρα ότι είναι σπουδαία προσθήκη για τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δεν έχει πολύ μεγάλο άγχος για τον δεύτερο χαφ.

Μετά τη γέφυρα που έριξε ο Γάλλος πριν μια βδομάδα, τονίζοντας ότι δεν θεωρεί εαυτόν παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, απλά θέλει λίγο χρόνο να δει τις επιλογές για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ο Λουτσέσκου δεν είναι αρνητικός στο να περιμένει για λίγο τον Μεϊτέ, θεωρώντας ότι υπάρχει αυτή η… πολυτέλεια. Είναι άλλωστε δεδομένο ότι ο Γάλλος είναι κομμάτι της ομάδας, δε θα χρειαστεί προσαρμογή, οπότε και αργότερα να κλείσει, θα μπει άμεσα στην ομάδα.

Τον Μεϊτέ τον πιέζει και η Μπενφίκα, να βρει μια ομάδα γρήγορα και να αποχωρήσει, για να εισπράξει και η ίδια τα 2.000.000 ευρώ που τον κοστολογεί. Στην πραγματικότητα, σ΄ αυτή τη φάση η Μπενφίκα είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επαναπαυτεί με τον Μεϊτέ και είναι δεδομένο ότι κοιτάει και άλλες επιλογές.

Απ΄ όσα ονόματα έχουν γραφτεί, αυτός που παραμένει στο παιχνίδι είναι ο Μαρίν της Κάλιαρι. Για τον Ρουμάνο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κάλιαρι θέλει γύρω στα 2-2,5 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία