Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μουργκ: «Φέτος όλα είναι καλύτερα από πέρσι!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Χιμπέρνιαν με 0-1 στο δεύτερο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Ο Τόμας Μουργκ που αγωνίστηκε στο παιχνίδι μίλησε στο FORZAONLINE για το ματς αυτό και όχι μόνο.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε γενικότερα στην προετοιμασία τονίζοντας πως φέτος όλα είναι καλύτερα σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας:

«Διπλές προπονήσεις, έντονες μέρες με πολύ δουλειά, παίξαμε και δύο φιλικά παιχνίδια. Ο προπονητής προσπαθεί να μοιράσει τον χρόνο. Είναι φυσιολογικά δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Για το… φιλινγκ του αναφορικά με την προετοιμασία:

«Δεν έχω διαφορετικά συναισθήματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Είναι μια περίοδος με έντονες προπονήσεις και αυτό μας βοηθά και μένα μου αρέσει. Δεν βλέπω διαφορά με άλλες χρονιές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Οκ στα ματς δεν είμαστε τόσο φρέσκοι λόγω της δουλειάς, αλλά είμαστε καλή κατάσταση.

Για τη διαφορετική φετινή προετοιμασία, δεδομένου πως η ομάδα σε σχέση με άλλα χρόνια δεν έχει αλλάξει:

«Είναι πιο εύκολο όταν έχεις όλους τους παίκτες, ειδικά για τον προπονητή που μπορεί να δουλέψει πιο εύκολα.. Όμως όπως είπα είναι το σημείο της χρονιάς που πρέπει να δουλέψουμε σωματικά, τακτικά και ψυχικά. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι και να βάλουμε τις βάσεις για όλα τα παιχνίδια της χρονιάς, αλλά γενικά είναι μια ωραία περίοδος, όντας σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι διότι είμαστε ίδια ομάδα».

Για τον λόγο που ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι οκ να χάνεις, δεν θέλει κανείς να χάνει ούτε στα φιλικά. Έχω δει μόνο το πρώτο μέρος γιατί πήγα να κάνω μια μικρή θεραπεία στο ημίχρονο. Από την πρώτη εικόνα που έχω εγώ θεωρώ πως κάναμε ένα ένα καλό πρώτο ημίχρονο, παρότι έγιναν κάποια μικρά λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δουλέψαμε σωστά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά σε μια προετοιμασία, οπότε δεν νομίζω πως χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία