Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

O Μαντί βρήκε ξανά «οικογένεια» και κάνει τη διαφορά

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά τη μεταγραφική περίοδο. Είχε Νo1 στόχο τον Μαντί Καμαρά και τον πήρε. Ο Αφρικανός έχει, όπως πιστεύει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όλο το πακέτο του μοντέρνου χαφ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ήθελαν να βάλουν στο ρόστερ τους έναν χαφ, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι υπάρχοντες, έναν ποδοσφαιριστή που κόβει και ράβει στον άξονα, έχει τρομερές περιστροφές με την μπάλα, δίνει επιπλέον τρεξίματα για να έχει ανάσες ο παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή για να κάνει παιχνίδι από την πίσω.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου οι «ασπρόμαυροι» λένε εδώ στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ότι «κι άλλος να μην έρθει, με τον Μαντί έχει γίνει το upgrade στη θέση του χαφ», δίχως αυτό να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μπορεί στο πρώτο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας να έδειξε λίγο βαρύς, αλλά είναι λογικό να μην έχει ακόμα βρει το ρυθμό του, αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο μετά από μια μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, καθώς για να βρει κανείς το τελευταίο του ματς θα πρέπει να πάει πίσω στην 21η του Γενάρη όταν αγωνίστηκε για 12 λεπτά κόντρα στον Άρη.

Ο χαφ από τη Γουινέα αντιλαμβάνεται ότι είναι το πιο λαμπερό από τα νέα πρόσωπα στην φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν δείχνει να βιάζεται. «Βήμα, βήμα», λέει και επιμένει σ’ αυτό το δόγμα, αν και στις περισσότερες προπονήσεις επιδιώκει να «ρουφήξει» κάθε εντολή και οδηγία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του. Σε μια προπόνηση τον πλησίασε ο Πάολο Καστορίνα για… ταχύρρυθμα μαθήματα τακτικής και εκείνος το εμπέδωσε και το εφάρμοσε με την πρώτη, δείγμα της προσαρμοστικότητάς του.

Για τον Μαντί Καμαρά, θα λέγαμε, πως η ιστορία απλά συνεχίζεται. Αυτή τη φορά σε φόντο «ασπρόμαυρο» κι αφού άφησε πίσω το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό για σχεδόν πέντε χρόνια και αυτό από τη Ρόμα. Ο 27χρονος μέσος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει αρκετά μεγάλα όρια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον βοήθησε τα μέγιστα, αφού ανέδειξε το ταλέντό του κι επί των ημερών του Πορτογάλου τεχνικού εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή του αξία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ,  επίσης, τον πίστεψε, τον εμπιστεύτηκε κι ο μέσος από τη Γουινέα έμοιαζε στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν να εξελίσσεται σε έναν απ’ τους καταλύτες της πορείας του Ολυμπιακού μέχρι που ήρθε η σύγκρουση και βρέθηκε από βασικός στα… αζήτητα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Μαντί Καμαρά βρήκε στην Τούμπα όλα όσα είχε χάσει ή του είχαν στερήσει τους τελευταίους μήνες στον Ολυμπιακό. Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη και μπαίνοντας στα αποδυτήρια των Πρωταθλητών Ελλάδας συνάντησε ένα τρομερά οικογενειακό το κλίμα σε σχέση με ότι συνέβαινε, επί προσωπικού, το προηγούμενο διάστημα. Γι’ αυτό και δείχνει να είναι ενθουσιασμένος με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

Με το καλημέρα οι «παλιοί» της ομάδας τον πήραν και τον έβγαλαν έξω για φαγητό, θα τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί στη Θεσσαλονίκη όταν μετά το τέλος της προετοιμασίας θα έρθει και η οικογένεια του για μόνιμη εγκατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία