Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανέτοιμος για Γκενκ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οι μέρες περνούν στην Ολλανδία, η δουλειά συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως μπήκε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του βασικού σκέλους της θερινής του προετοιμασίας, έχοντας ενόψει τη Νο3 φιλική αναμέτρηση με την Γκενκ. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της ξεκαθαρίστηκε πως «ο Μάγκομεντ Οζντόεφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα μείνει εκτός του επικείμενου φιλικού με τους Βέλγους» επισημαίνοντας συνάμα τα σημεία που δόθηκε έμφαση στο απογευματινό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται πως: Οι μέρες περνούν στην Ολλανδία, η δουλειά συνεχίζεται. Την Τρίτη (09.07) η μέρα περιελάμβανε δουλειά ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Γκενκ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ και δούλεψε εναλλάξ στις στατικές φάσεις και στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό διπλό. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (08.07) κι έμεινε εκτός προγράμματος.

Ο Ρώσος μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα μείνει εκτός του επικείμενου φιλικού με τους Βέλγους, αντίθετα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, που συμμετείχε στην προπόνηση κι έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Την Τετάρτη (10.07) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 19:00, ώρα Ελλάδας, την Γκενκ στο Χορστ, σε ένα φιλικό δύο ημιχρόνων, που θα διαρκέσουν 60 λεπτά το καθένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία