Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Χατζόπουλος: «Ο Ιβάν δεν θα ζητήσει πίσω τα λεφτά του!»

Δημοφιλή

Απίστευτες τοποθετήσεις του Θανάση Χατζόπουλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη που «πριν μερικές ημέρες πήρα τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα απαιτήσει τα χρήματά του πίσω», αναφερόμενος και στο τι επιφυλάσσει το επόμενο χρονικό διάστημα σε επίπεδο χρεών και μπάτζετ της ομάδας που αυξήθηκε κατά 100.000 ευρώ (σ.σ από 500.000 σε 600.000).

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

«Πλέον το χρέος είναι 4 εκαττομύρια 70 χιλιάδες ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων του Ιβάν Σαββίδη, για τις οποίες πριν μερικές ημέρες πήρα τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα τις απαιτήσει. Οπότε αυτή η εξέλιξη κατεβάζει το χρέος στα 2 εκατομμύρια 120 χιλιάδες ευρώ. Όσον αφορά το χρέος στο δημόσιο αυτό είναι κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Το επόμενο διάστημα θα εξοφληθούν 2 ακόμα ρυθμίσεις που δίνουν μία ανάσα. Τα χρήματα αυτά πλέον δεν θα μπαίνουν στις ρυθμίσεις, θα μπουν στην ομάδα για να αυξηθεί το μπάτζετ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία