Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Να βρεθεί σύντομα λύση για Μεϊτέ»

Δημοφιλή

Η Μπενφικά αναζητά λύση με τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που έχουν «ασπρόμαυρο» background. Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό από τον Ρότζερ Σμιντ δεν υπολογίζεται ο Σουαλιό Μεϊτέ, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του πρώην «ασπρόμαυρου», Τιάγκο Ντάντας, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ολλανδία και την Αλκμάαρ.

Όπως αναφέρει σημερινό (10/7) δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», οι δύο μπορεί να κόπηκαν από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά αυτό δεν είναι οριστικό. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν λύση αναφορικά με το μέλλον τους μέχρι τις 18 Ιουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα ενταχθούν στην προετοιμασία των «Αετών» της Λισαβόνας.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά μάλιστα για τον Μεϊτέ:

«Αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία».

Παράλληλα για τον Τιάγκο Ντάντας υπογραμμίζουν ότι η Άλκμααρ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς, κι ενώ πρέπει να αποχωρήσει από τη Μπενφίκα δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία