Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

Δημοφιλή

Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Γκενκ με 3-1.

Ο αγώνας χωρίστηκε ουσιαστικά σε δύο ημίχρονα, καθένα από το οποίο είχε -θεωρητικά-60 λεπτά. Και λέμε θεωρητικά, γιατί το πρώτο μέρος, με τις καθυστερήσεις, κράτησε 73 λεπτά…

Σε κάθε περίπτωση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει το σύνολο σχεδόν των παικτών, που έχει μαζί του στο Χορστ (έλειψε ο Οζντόεφ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα).

Στο πρώτο 10λεπτο η Γκενκ προηγήθηκε με 2-0 (αυτογκόλ Εκόνγκ, Στόκερς), σε φάσεις που προήλθαν από λάθη του Οτο. Κι αφού στο 46΄ ο Μουργκ αστόχησε σε πέναλτι, στο 54΄ ο Μπάμπα πέτυχε τη μείωση του σκορ μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο β΄ μέρος, απείλησε για την ισοφάριση με τα σουτ των Βιεϊρίνια και Σμυρλή, αλλά το γκολ ήρθε από τους Βέλγους στο 84΄ με σκόρερ τον Ζεκίρι.

Από το φιλικό δεν έλειψαν και τα εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί εκνευρισμός μεταξύ των παικτών σε κάποια χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκη, Έκονγκ, Ότο (30΄ Σάστρε), Καμαρά, Τσιγγάρα, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

Στο β΄ μέρος του φιλικού με την Γκενκ ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους Τσιφτσή, Ράφα, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ (97΄ Κουαλιάτα), Σάστρε (94΄ Γκούμας), Σβαμπ, Θυμιάνη, Βιεϊρίνια (99΄ Τσαούσης), Τάισον (74΄ Σμυρλής), Κωνσταντέλια (97΄ Τσοπούρογλου) και Μπράντον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία