Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίλησε για τον Μιρτσέα ο Ράζβαν Λουτσέσκου

Δημοφιλή

ΜΜΕ από τη Ρουμανία έστειλε απεσταλμένους στην Ολλανδία και το Χορστ, όπου λαμβάνει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παραχωρεί μεγάλη συνέντευξη. Στο πιο πρόσφατο κομμάτι που δημοσιεύθηκε, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μιλά για τον πατέρα του, Μιρτσέα, υπογραμμίζοντας για ακόμα μια φορά ότι δε σκέφτεται να τον μιμηθεί, παραμένοντας τόσα χρόνια ενεργός στο ποδόσφαιρο.

Όπως είπε:

«Είναι ένας φανταστικός προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Τόσα πολλά τρόπαια, έχει κουλτούρα νικητών, έχει εμπειρία, έχει φτιάξει ομάδες, έχει βοηθήσει τους παίκτες να εξελιχθούν στην καριέρα τους. Αν δεν είναι εκείνος κατάλληλος για κάποια ομάδα, ποιος άλλος;»

Για το αν θα σταματήσει την καριέρα του:

«Δεν ξέρω αν αισθάνεται ακόμα έτσι. Είναι μια πολύ λεπτή συζήτηση που δεν την αναλαμβάνω. Πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Ο πατέρας μου είναι προσεκτικός σε όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, εγώ προσέχω μόνο τη δουλειά μας και αυτό που αντιπροσωπεύουμε. Βλέπουμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά.

Έχει την ικανότητα να πάει σε πολλές κατευθύνσεις, εγώ όχι. Βλέπω τη δουλειά αποκλειστικά ως επάγγελμα. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου να έχει την ίδια ενέργεια που έχει εκείνος για να να περπατήσει έξω ή να προπονηθεί.

Βλέπω μια σχετικά μικρή περίοδο για μένα στο ποδόσφαιρο… Μετά από αυτό θα έπαιρνα μια ελευθερία να δω τον κόσμο! Δεν έχω κάτι έτοιμο, αλλά μου αρέσει να παίζω με αυτή την ιδέα. Με βγάζει από μεγάλη πίεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία