Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ΠΑΟΚ-Φίτεσε με 10 ευρώ

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα γεμάτη αναμένεται να είναι η αυριανή (13.07) ημέρα για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως στο πρόγραμμά του υπάρχουν δύο φιλικές αναμετρήσεις με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε στα τελευταία «τεστ» ετοιμότητας του αγωνιστικού τμήματος ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τους Μάγκομεντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά να επιστρέφουν από τους τραυματισμούς του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετρά plus δύο πολύτιμες λύσεις που φρόντισε να ενσωματώσει στις δοκιμές του κατά την απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου.

Η πρώτη ενδεκάδα παράταξης του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον.

Η δεύτερη ενδεκάδα παράταξης του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Καμαρά, Οζντόεφ, Σμυρλής, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα και τον Σαμάτα.

Άξιο αναφοράς πως από πλευράς ολλανδικού κλαμπ εκδόθηκε ενημέρωση αναφορικά με τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, με τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Ολλανδία να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση στο «Sportpark RKSV Driel» με 10 ευρώ. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ, ενώ διαθέσιμα εισιτήρια θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του γηπέδου που θα ανοίξουν στις 17:30 (τοπική ώρα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Με τον κόσμο της απέναντι στον ΠΑΟΚ η Πετκίμσπορ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (21/9, 21:30) την Πετκίμσπορ με στόχο τη νίκη και την είσοδο στους...

Στην ίδια κατηγορία