Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλή επιστροφή για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Διπλή επιστροφή επιφύλασσε η απογευματινή (12.07) προπόνηση για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως οι Μάγκομεντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά επέστρεψαν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν των τραυματισμών που είχαν αποκομίσει απέναντι σε Χιμπέρνιαν και Γκενκ αντιστοίχως. Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών μέσα από το FORZAonline που βρίσκεται στην Ολλανδία, στο πρωινό «ραντεβού» σημειώθηκαν τρεις απουσίες (σ.σ Γιόνι Ότο, Μάγκομεντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά), με τους δύο τελευταίους να ενσωματώνονται στις δοκιμές του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε.

Η πρώτη ενδεκάδα παράταξης του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον.

Η δεύτερη ενδεκάδα παράταξης του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Καμαρά, Οζντόεφ, Σμυρλής, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα και τον Σαμάτα.

«Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά προφυλάχθηκαν στο πρωινό πρόγραμμα, αλλά συμμετείχαν κανονικά το απόγευμα, ενώ ο Γιόνι Ότο έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία», επισημάνθηκε από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της που έδωσε έμφαση στην τακτική. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες τους πάνω σε αυτή ενόψει των δύο φιλικών, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε το απόγευμα και για τις στατικές φάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίρνει μπρος το θέμα του προπονητικού στη Θέρμη!

Στην επόμενη φάση περνά το μεγαλόπνοο σχέδιο της οικογένειας Σαββίδη για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία