Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αμυντικές ολιγωρίες έφεραν την ήττα

Δημοφιλή

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τη Φίτεσε.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο ημίχρονο με το γκολ του Σαμάτα, αλλά στο β΄ μέρος οι Ολλανδοί απάντησαν με δύο τέρματα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Λουτσέσκου να δίνει τρεις μέρες ρεπό στους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 11΄ με «δράστη» τον Σαμάτα. Ο Τανζανός φορ βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα, αφού πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στην κεφαλιά του Καμαρά.

Στο 20΄ ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε σουτ, που έφυγε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, και πάλι ο Κωνσταντέλιας πρωταγωνίστησε σε ευκαιρία, όταν, μετά την προσπάθεια του Κουαλιάτα, είχε σουτ στο δοκάρι.

Οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους οι Ολλανδοί έφθασαν στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Χούγκεβερφ. Η Φίτεσε έκανε και την ανατροπή στο σκορ στο 58΄ με την κεφαλιά του Κέρσενς.

Στο 65΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Κεντζιόρα, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση χάθηκε στο 77΄, όταν ο Σαμάτα πλάσαρε από πλάγια θέση στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής (62΄ Ταλιχμανίδης), Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (59΄ Νέσμπεργκ), Σοάρες (76΄ Τσαούσης), Καμαρά, Οζντόεφ (59΄ Θυμιάνης), Σμυρλής (46΄ Γκούμας), Κωνσταντέλιας (87΄ Τσοπούρογλου), Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Φίτεσε: Ρουμ, Κορνελίσε, Τίλεμανς, Κρίκελς, Τζόναθανς, Πλάατ, Κέρσενς, Ρέβερσον, Λονγκόντα, Πόστμα, Σόφερις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία