Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εγκνατία: Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στην Μπόρατς

Δημοφιλή

Σε κλίμα έντασης αναμένεται η ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στο Ελμπασάν μεταξύ της Εγκνατία και της Μπόρατς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Οι Αλβανοί ήταν έντονα δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς της περασμένης Τετάρτης στην Μπάνια Λούκα. Το κλίμα είχε ενταθεί πριν καλά αρχίσει το παιχνίδι, όταν οι μαζορέτες ξεδίπλωσαν πανό με την επιγραφή «Το Κοσσυφοπέδιο είναι η καρδιά της Σερβίας».

«Ήμασταν έκπληκτοι και φυσικά αναστατωμένοι όταν είδαμε το συγκεκριμένο πανό. Η Εγκνατία έχει Κοσοβάρους παίκτες και φυσικά δεν ήταν εύκολο γι’ αυτούς» δήλωσε ο πρόεδρος της αλβανικής ομάδας, Αγκίμ Ντεμρόζι. Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να τραβήξουμε την προσοχή από την κερκίδα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η διαιτησία ήταν σκάνδαλο, ούτε καν για τις κατώτερες κατηγορίες της Αφρικής. Δεν ξέρω πως επηρεάστηκαν οι διαιτητές. Πετούσαν αντικείμενα στον πάγκο μας, οι προσβολές εναντίον μας ήταν συνεχείς και σε αυτές τις συνθήκες δυστυχώς το ποδόσφαιρο ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα, ακόμη και νομικά, γιατί προσβάλλει την εθνική μας αξιοπρέπεια, σε συνθήκες όπου δεν είχαμε ούτε οπαδούς ούτε προκαλέσαμε κανέναν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία