Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Μάρκος Αντόνιο

Δημοφιλή

Ο Μάρκος Αντόνιο περιμένει να δει τι θα συμβεί με το μέλλον του και εκεί που όλα έδειχναν πως θα δοθεί από τη Λάτσιο δανεικός στη Φλαμένγκο μια πρόταση ήρθε να να αλλάξει τα δεδομένα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην Ιταλία:

«Η Λάτσιο δέχεται πρόταση για την πώληση του Μάρκος Αντόνιο και αποτρέπει τις διαπραγματεύσεις με τη Φλαμένγκο.

Η Φλαμένγκο έχει δεσμευτεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές και να ενισχύσει την ομάδα της για τη σεζόν 2024. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό μιας άλλης ομάδας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Μάρκος Αντόνιο, που ανήκει στη Λάτσιο, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον παίκτη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βενέ Καζαγκράντε, η Λάτσιο έθεσε νέους όρους στη Φλαμένγκο στις διαπραγματεύσεις για τον Μάρκος Αντόνιο, λόγω νέας πρότασης από άλλο σύλλογο. Η Φλαμένγκο πρότεινε δανεισμό με οψιόν αγοράς, τώρα οι Ιταλοί επιδιώκουν μόνιμη μεταγραφή. Η επιθυμία του παίκτη είναι να ενταχθεί στην ομάδα για να προχωρήσει η συμφωνία.

Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, η Φλαμένγκο δείχνει υπομονή και προσπαθεί να πείσει τη Λάτσιο να ολοκληρώσει τη συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία. Ο κοκκινόμαυρος σύλλογος υπολογίζει στη συνεργασία των εκπροσώπων του παίκτη, ο οποίος έχει στόχο να επιστρέψει στη χώρα του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία