Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσημα στο top-50 της UEFA ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τον πίνακα της ειδικής βαθμολογίας, ενόψει της ερχόμενης σεζόν τον ευρωπαϊκών Κυπέλλων επικαιροποίησε η UEFA, με την πορεία του ΠΑΟΚ στο περσινό Conference League να του δίνει μια θέση στο top 50 του ranking των συλλόγων ανά την Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας από την περσινή τους πορεία μέχρι τους «8» της διοργάνωσης συγκέντρωσαν 15.000 βαθμούς, φτάνοντας συνολικά στους 34.500 σε βάθος πενταετίας, για να φτάσει στη 49η θέση.

Μάλιστα, η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ακόμα πιο επιτυχημένη από άποψη βαθμών, σε σχέση με τη σεζόν 2021-22, όπου συγκέντρωσε 13.000 πόντους, φτάνοντας και πάλι ως τους προημιτελικούς του Conference League. Αξίζει να σημειωθεί ότι από του χρόνου «φεύγει» από τη βαθμολογία του ΠΑΟΚ η σεζόν 2020-21, όπου είχε συγκεντρώσει 5.000 βαθμούς.

Έτσι για να διατηρηθεί στους 34.500 και τη νέα ευρωπαϊκή σεζόν, και στη συνέχεια να ανέβει ακόμα παραπάνω, θα πρέπει να «πιάσει» πρώτα αυτόν τον αριθμό, στη νέα ευρωπαϊκή σεζόν που ξεκινά από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, και με μεγάλο στόχο την παρθενική παρουσία στο League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μετρά αντίστροφα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς νίκησε την Οραντέα με 81-80. Στον τελικό μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία