Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Πορτογάλοι «μπλέκουν» τον ΠΑΟΚ (και) με τον Τιάγκο Ντάντας

Δημοφιλή

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την Μπενφίκα (στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Σουαλιό Μεϊτέ), είναι και ο Τιάγκο Ντάντας, με ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των «αετών» της Λισαβόνας, να τον εμπλέκουν εκ νέου με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Ρότζερ Σμιντ δεν έχει στα πλάνα του τον βραχύσωμο μέσο και αναζητά την κατάλληλη ομάδα προκειμένου να να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, «πιθανός προορισμός του είναι ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, με τον ποδοσφαιριστή να μην βρίσκεται στο προπονητικό καμπ της ομάδας του, μιας και δεν υπολογίζεται».

Παράλληλα σημειώνουν πως:

«Μετά τον δανεισμό του στην Άλκμααρ, ο Τιάγκο Ντάντας θα μπορούσε να δοθεί ξανά δανεικός από τη Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος σύλλογος για την αξιοποίηση του αθλητή. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ήδη δανεικός στην ομάδα και είχε μια καλή σεζόν το 2022-23, με την ελληνική ομάδα να πιστεύει πως η επιστροφή του θα μπορούσε να είναι επωφελής για κάθε εμπλεκόμενη πλευρά»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία