Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανεβαίνει ο Ότο – Στα «πιτς» Οζντόεφ και Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Για τελευταία φορά προπονείται ο ΠΑΟΚ στο Χορστ, καθώς αύριο (15/7) αναχωρεί από την Ολλανδία κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται στην τελική του ευθεία και οι «ασπρόμαυροι» έχουν ακόμη μία προπόνηση μπροστά τους.

Μετά την ομιλία του Ράζβαν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές του, ξεκίνησε η προπόνηση, με τον Γιόνι Ότο να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Γκενκ κι έκτοτε ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε θεραπείες, ενώ σήμερα (14/7) βγήκε για τρέξιμο στο γήπεδο. Η κατάστασή του είναι σαφώς βελτιωμένη συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Στον αντίποδα, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης του υπόλοιπου γκρουπ, καθώς έμεινε στο γυμναστήριο. Επιπροσθέτως, ανησυχία προκάλεσε στο ιατρικό τιμ του Δικεφάλου ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά το τέλος του χθεσινού (13/7) παιχνιδιού με την Φίτεσε, καθώς έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στη λήξη της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος αρχηγός είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο ματς με τους Ολλανδούς και για το λόγο αυτό ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, κάνοντας προπόνηση λίγο πιο χαλαρά σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία