Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Κοτάρσκι ήταν πάντα προτεραιότητα της Τζένοα»

Δημοφιλή

Νέος κύκλος δημοσιευμάτων από την Ιταλία αναφορικά με το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι που δεν μετουσιώθηκε σε μετακίνησή του στο ιταλικό κλαμπ δεδομένων των υψηλών απαιτήσεων του ΠΑΟΚ για αποδέσμευση του Κροάτη κίπερ. Από τον Ιούνιο ότι η προτεραιότητα των Ιταλών ήταν πάντα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει κάνει τις διαπραγματεύσεις εύκολες και κουρασμένο από την αναμονή, το ιταλικό κλαμπ επέλεξε οριστικά τον Λέο Ρομάν», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από ιταλικά ΜΜΕ που προσθέτουν εν συνεχεία πως:

«Η Τζένοα έχει ήδη αντικαταστάτη του Γιόζεπ Μαρτίνες, του τερματοφύλακα που έφυγε για την Ίντερ. Αν και οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν κλείσει, βρίσκονται στην τελική ευθεία και έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον παίκτη για τις επόμενες 4 σεζόν. Ο τερματοφύλακας ήταν ξεκάθαρος ότι ήθελε να γίνει βασικός και η Μαγιόρκα δεν μπορούσε να του εγγυηθεί αυτή τη θέση. Επιπλέον, ο σύλλογος, θα λάβει 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, δεδομένης της άρνησης του παίκτη να φύγει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ο Ρομάν θα φτάσει στην Ιταλία μετά από μια εξαιρετική σεζόν, όπου υπήρξε, στα 24 του χρόνια, βασικό κομμάτι για την ομάδα της Αστούριας για να παλέψει για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ακόμα κι αν δεν τα κατάφερε. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ισπανικών ομάδων όπως η Ρεάλ Βαγιαδολίδ ή η Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά δεν μεταφράστηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία