Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ορίστηκε η πρεμιέρα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Η διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League αποφάσισε να διεξαχθούν όλα τα προκριματικά τουρνουά στην Ατάλλεια της Τουρκίας για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco είχε καταθέσει επίσημο αίτημα για να φιλοξενήσει το τρίτο προκριματικό τουρνουά στο Παλατάκι, ωστόσο απορρίφθηκε, με την προκριματική φάση να διεξάγεται στην Τουρκία.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Μάσιμο Καντσελίερι ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της από την γειτονική χώρα, έχοντας δύο κρίσιμες αναμετρήσεις μπροστά της. Αρχικά, ο Δικέφαλος θα έρθει αντιμέτωπος με τον νικητή του Καλεντόνια Γουόντερερς-Οραντέα και σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί στον τελικό του τρίτου προκριματικού τουρνουά, όπου θα διεκδικήσει μία θέση για τους ομίλους του Basketball Champions League.

Σύμφωνα με το καλεντάρι, ο ΠΑΟΚ mateco θα δώσει την πρώτη επίσημη αναμέτρησή του την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας και σε περίπτωση που κερδίσει, ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 21:30. Εφόσον βρεθεί στον τελικό του τρίτου προκριματικού τουρνουά, τότε θα έρθει αντιμέτωπος με μία εκ των Σολέ (Γαλλία), Πετκίμσπορ (Τουρκία) και Ντεν Μπος (Ολλανδία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία