Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιάντριτς: «Υποχρεωμένοι για δύο αξέχαστα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Μπάνια Λούκα κίνειται η ομάδα του ΠΑΟΚ, που μπαίνει στη «μάχη» των προκριματικών του Champions League, την Τετάρτη (24/7, 20:30).

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση στην Τούμπα συνεχίζει και ο σύλλογος από την Βοσνία, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Όλιβερ Γιάντριτς, να μιλά για τις δύο επικείμενες αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο.

«Προετοιμαζόμαστε πολύ για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει κίνητρο για να παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο και ανυπομονώ ιδιαίτερα για το δεύτερο παιχνίδι στη Μπάνια Λούκα. Η πόλη μας και οι οπαδοί μας περιμένουν εδώ και πολύ καιρό ένα τέτοιο παιχνίδι και είμαι πεπεισμένος ότι το ”Γκράντσκι” θα είναι κατάμεστο. Αξίζαμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ο επερχόμενος διπλός αγώνας είναι μια επιβράβευση για όλα όσα έχουμε κάνει, αλλά από την άλλη πλευρά, έχουμε μεγάλη υποχρέωση να δώσουμε δύο αξέχαστα παιχνίδια απέναντι σε ένα φημισμένο αντίπαλο. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετά για ένα νέο θαύμα, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή» ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Μπάνια Λούκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία