Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με την Μπόρατς θα πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να είναι κυνικός

Δημοφιλή

Ο πρώτος πολύ μεγάλος στόχος της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του στο λιγκ στέιτζ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο για ιστορικούς λόγους (ποτέ στο παρελθόν ο Δικέφαλος δεν έχει καταφέρει να φθάσει σε φάση ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης), όσο και για ουσιαστικούς, μια και, σε περίπτωση επιτυχίας, αυτομάτως θα έχει επιτευχθεί ο στόχος στην Ευρώπη για τη φετινή περίοδο και, επιπλέον, η ΠΑΕ θ΄ αποκομίσει τα μεγάλα -πρωτόγνωρα για αυτήν-οικονομικά οφέλη.

Ο ΠΑΟΚ έχει να προσπεράσει τρία εμπόδια, προκειμένου να φθάσει στο λιγκ στέιτζ, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, και να μη σκέφτεται τον αντίπαλο, που πιθανώς να κληρωθεί μαζί του στα πλέι οφ, σε περίπτωση, φυσικά, που φθάσει μέχρι εκεί. Συνεπώς, το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που ακολουθεί, στην προκειμένη περίπτωση ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Μπόρατς.

Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο. Επειδή, όμως, πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και, προφανώς, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμη (και δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά), ο Δικέφαλος καλείται να παρουσιαστεί τουλάχιστον κυνικός, να εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι το εισιτήριο της πρόκρισης και ν’ απαλλαγεί από κάθε άγχος ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού. Σ΄ αυτήν την κρίσιμη χρονική περίοδο, που μεγάλο μέρος της δραστηριότητας της ομάδας απορροφούν και οι εξελίξεις στο μεταγραφικό πεδίο, είναι σκόπιμο για τον ΠΑΟΚ να νιώσει τη σιγουριά της πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, να κερδίσει χρόνο και να αρχίσει να σκέφτεται τον αντίπαλό του στον γ΄ προκριματικό γύρο κι ο οποίος θα έχει προκύψει από την αυριανή κλήρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία