Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με το ίδιο βλέμμα, που τους έστεψε πρωταθλητές

Δημοφιλή

Τις αγωνιστικές ανάγκες του ΠΑΟΚ τις εξέφρασε όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θέλω έναν Μεϊτέ και τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες». Δουλειά της διοίκησης είναι να του βρει «έναν Μεϊτέ» και δύο ακόμα παίκτες. Τέλος.

Το ιδανικό θα ήταν να τους έχει ήδη εδώ, ώστε η προετοιμασία για το μεγάλο όνειρο της παρουσίας στο League stage του Champions League να γίνει με όσο το δυνατόν περισσότερα διαθέσιμα όπλα.

Πολλές φορές όμως τις κινήσεις τις ορίζει η αγορά. Πόσοι και ποιοι είναι διαθέσιμοι. Πόσα ζητάνε. Τι μπορείς εσύ να τους τάξεις.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία δύσκολη απόφαση, λέγοντας όχι στα 20 εκατομμύρια της Σάλτσμπουργκ για τον «Ντέλια», επιλέγοντας με βάση το συναίσθημα, αλλά και το αγωνιστικό.

Επέλεξε να θυσιάσει την ρευστότητα για χάρη της συνοχής, της συνέχειας. Επέλεξε να περάσει ένα δύσκολο καλοκαίρι γεμάτο δυσπιστία και γκρίνια, ψάχνοντας τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες, χωρίς να υποθηκεύεται το οικονομικό μέλλον του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει «έναν Μεϊτέ» και δύο ακόμα. Είμαι σχεδόν σίγουρος. Μεγαλύτερη σημασία την δεδομένη στιγμή έχει κάτι άλλο: αυτοί που πήραν το πρωτάθλημα να εμφανιστούν στα καλοκαιρινά προκριματικά με το ίδιο βλέμμα που τους έστεψε πρωταθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία