Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜΜΕ Βοσνίας: «Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ως «μια ευκαιρία για την ομάδα της Μπάνια Λούκα να αποκτήσει εμπειρία και να δείξει τη μαχητικότητα της απέναντι σε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο» παρουσιάζουν ΜΜΕ της Βοσνίας τη σημερινή (24.07) «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας πρωτίστως ζητήσει και τη βοήθεια ενός γνώριμου για καλύτερη ανάγνωση του αντιπάλου.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν οι Βόσνιοι πριν το ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα:

«Η πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μπόρατς από τη Μπάνια Λούκα, θα υποδεχθεί απόψε τον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η εκπρόσωπος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα, όπου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ομάδα από τη Μπάνια Λούκα θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη δυνατή εντύπωση και να επιβληθεί περαιτέρω στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για την ομάδα της Μπάνια Λούκα να αποκτήσει εμπειρία και να δείξει τη μαχητικότητα της απέναντι σε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο, φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη ως ολικό αουτσάιντερ. Ο ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητής Ελλάδας, θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί και οτιδήποτε εκτός από νίκη εντός έδρας θα θεωρούνταν τεράστια έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ έχει τη φιλοδοξία να μπει στη φάση των ομίλων του Champions League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία