Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Από αύριο Θεσσαλονίκη ο Τισουντάλι!

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγου μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τον Τάρικ Τισουντάλι και τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, η σημερινή (25.07) μέρα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική δεδομένου πως ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την ενσωμάτωσή του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ενδεικτικό πως τακτοποιήθηκαν στο 100% τα δεδομένα της συμφωνίας, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει 2.2 εκατομμύρια (συν μπόνους) ούτως ώστε να τον κάνει δικό του, ενώ φιξαρίστηκε οριστικά και το συμβόλαιο του παίκτη που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 1.4 εκατομμυρίου μεικτά.

Ερωτηματικό εντοπιζόταν στην άφιξή του στη Θεσσαλονίκη που αποτέλεσε επί της ουσίας το μοναδικό θέμα που δεν είχε διευκρινιστεί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του FORZAonline αναμένεται την αυριανή (26.07) ημέρα στις 16:00 με πτήση από Ντίσελντορφ. Εκτός απροόπτου, όμως, η άφιξη του Τάρικ Τισουντάλι θα καθυστερήσει δεδομένου πως η Aegean προβλέπει τρίωρη καθυστέρηση.

Συνεπώς, αναμένεται να περάσει τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και κατόπιν να δοθεί επίσημη υπόσταση στη μεταγραφή του προκειμένου να ενταχθεί και επισήμως στο ρόστερ ενόσω η αγωνιστική περίοδος για τους «ασπρόμαυρους» άνοιξε, κάνοντας πρεμιέρα με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο UEFA Champions League.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία