Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή στο γήπεδο με φόντο… πρόκριση

Δημοφιλή

Όλη η προσοχή για τον ΠΑΟΚ μετατοπίζεται στην εκτός έδρας τελευταία αναμέτρηση με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League, επιστρέφοντας στο γήπεδο κατόπιν του μονοήμερου ρεπό που χορήγησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα. Ο κύκλος προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής (26.07) στη Νέα Μεσημβρία, με την επίσημη ΠΑΕ να τονίζει πως άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι για πρόκριση.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα κόντρα στην Μπάνια Λούκα στο γήπεδο της Τούμπας και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης (31.07) στη Βοσνία. Η προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Βόσνιους ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (26.07) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του πρώτου αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση και ασκήσεις κατοχής, στη συνέχεια δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής και στο τέλος έπαιξαν ένα δίτερμα υψηλής έντασης.

Το Σάββατο (28.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία