Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βούκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανίκητος»

Δημοφιλή

Μιλώντας αναφορικά με τη δεύτερη αναμέτρηση της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με τον ΠΑΟΚ στη Βοσνία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League, ο Ντέιβιντ Βούκοβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως «το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν είναι ανίκητο» καθιστώντας σαφές πως το σενάριο επικράτησης επί του Δικεφάλου κάθε άλλο παρά ακατόρθωτο φαντάζει. «Δείξαμε τα δόντια μας» και είδαμε ότι αντέχουμε τον ΠΑΟΚ» επισήμανε μεταξύ άλλων ενόψει της τελικής «μάχης».

Αναλυτικότερα όσα τονίζει σε πρόσφατες τοποθετήσεις του αναφορικά με την επαναληπτική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με πολύ σεβασμό στον αντίπαλο και χωρίς κανένα φόβο. Στο ξεκίνημα του αγώνα «δείξαμε τα δόντια μας» και είδαμε ότι αντέχουμε τον ΠΑΟΚ. Οι Έλληνες είναι μια μεγάλη και εξαιρετικά δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε κάτι να ελπίζουμε στη δεύτερη μεταξύ μας αναμέτρηση. Αυτός ο στόχος δεν είναι ακατόρθωτος.

Ειδικά αν το Στάδιο της Πόλης είναι γεμάτο. Καλώ λοιπόν τους φιλάθλους και της Μπόρατς Μπάνια Λούκα να έρθουν και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε ένα… θαύμα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανίκητος, και η στήριξη από την κερκίδα θα είναι πολύτιμη για εμάς. Κερδίσαμε άλλωστε αυτό το δικαίωμα. Ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει αυτός ο αγώνας, έχουμε ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά ως σύλλογος στην ευρωπαϊκή σκηνή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία