Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… ασπρόμαυρος Τισουντάλι «παίζει» παντού!

Δημοφιλή

Επίσημη υπόσταση δόθηκε στη μετακίνηση του Τάρικ Τισουντάλι στον ΠΑΟΚ από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που παρουσίασε το νέο της «χτύπημα» τη θερινή μεταγραφική περίοδο, με ξένα ΜΜΕ να αναπαράγουν διαρκώς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μαροκινού ποδοσφαιριστή κατόπιν της τετραετίας που σημείωσε στο Βέλγιο με τη Γάνδη. Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline προ λίγων ημερών, οι «ασπρόμαυροι» καταβάλλουν 2.2 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους ούτως ώστε να τον κάνουν δικό τους, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη είναι διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης plus μία αγωνιστικής περιόδου με ετήσιες απολαβές 1.4 εκατομμυρίου μεικτά.

«Ο Τάρικ Τισουντάλι εντάσσεται στον ΠΑΟΚ με πρώην γνωστά πρόσωπα του βελγικού πρωταθλήματος όπως οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγ (Γάνδη), ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (Εουπέν) και Άλι Σαμάτα (Γκενκ και Άντβερπ)», τονίζεται σε ΜΜΕ του εξωτερικού αναφορικά με το deal του Μαροκινού ποδοσφαιριστή με τον Δικέφαλο.

Δείτε αναλυτικότερα τις αναφορές ξένων ΜΜΕ αναφορικά με τη μεταγραφή του Τάρικ Τισουντάλι στον ΠΑΟΚ:

«Όταν άκουσα ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, έβγαλα ένα κόμπο στο λαιμό μου. Το να αποχαιρετήσω τον σύλλογο, τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς είναι πολύ συναισθηματικό για μένα. Αυτός ο ζεστός σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα. Μπορώ μόνο να πω θετικός για το χρόνο μου εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους που έπρεπε να κάνω αυτή την επιλογή, αλλά σίγουρα θα επιστρέψω» επισήμανε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Γάνδης ο Τάρικ Τισουντάλι κατά το «αντίο» του, ενώ στους ασπρόμαυρους επέλεξε τον αριθμό «34» με τελευταίο κάτοχο τον Εβγέν Χατζερίντι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία