Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευθύνη Λουτσέσκου η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς με Μπόρατς

Δημοφιλή

Για να ξέρουμε τι λέμε, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα βάλει 2-3 γκολ και στη Βοσνία και θα αποκλείσει την Μπόρατς. Μου φαίνεται πολύ extrem να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από μια ομάδα, της οποίας πριν 3-4 μήνες θα της έριχνε πέντε γκολ.

Αλλο τώρα, κι άλλο τότε, βέβαια.

Στις 24 Ιουλίου κανείς δεν περιμένει να δει μια ομάδα που “φυσάει”, αλλά το ικανοποιητικό, απέχει πολύ από τον ΠΑΟΚ που είδαμε την Τετάρτη.

Έστω κι αν είναι νωρίς, όλοι ξέρουν πια ότι το καλεντάρι έχει αλλάξει και οι ομάδες παίζουν πολύ σημαντικά παιχνίδια στα τέλη Ιουλίου. Οπότε θα πρέπει να είναι όσο πιο έτοιμες γίνεται, τότε.

To κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως στο πρώτο ματς επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ΔΕΝ ήταν έτοιμος. Και μάλιστα μιλάμε για μια ομάδα που είναι ίδια από πέρσι, πλήρης σε όλες τις γραμμές.

Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα, που δεν έχει αλλαγές στο ρόστερ της να παρουσιάζει αυτή την εικόνα σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Η ομάδα εμφανίστηκε πνευματικά ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι περισσότεροι έδιναν την εντύπωση είναι πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Και ας μη γελιόμαστε, αυτή η απαράδεκτη ως ένα βαθμό εικόνα της ομάδας σε ένα σοβαρό παιχνίδι, βαραίνει τον προπονητή. Αυτός όφειλε μια ομάδα χωρίς αλλαγές από πέρσι, να την κάνει να μπει μέσα στο γήπεδο με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, επίγνωση της κατάστασης, ώστε να μην αφήσει μια αδύναμη ομάδα, να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς.

Αυτό το ματς πέρασε, περιμένουμε να δούμε έναν κανονικό ΠΑΟΚ τουλάχιστο στη ρεβάνς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία