Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θα παλέψει κόντρα στον ΠΑΟΚ η Μπόρατς»

Δημοφιλή

Μιλώντας αναφορικά με την τελευταία ευρωπαϊκή συνάντηση της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με τον ΠΑΟΚ με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League, ο Ντάρκο Μέλετις (σ.σ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Βόσνιων που έχει εξελιχθεί σε άκρως κομβικό πρόσωπο για το κλαμπ) επισήμανε χαρακτηριστικά πως «θα εμφανιστεί με αρκετά καλή αγωνιστική εικόνα απέναντι στον ΠΑΟΚ» κατόπιν της πρωταρχικής συνάντησης των δύο ομάδων που επιτρέπει χαμόγελα στο βοσνιακό κλαμπ.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε με φόντο την τελευταία ευρωπαϊκή «μάχη» της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με τον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι η φάση των ομίλων της Conference League είναι κάτι που είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε και αυτό θα ήταν επιτυχία για τη Μπάνια Λούκα. Έγιναν πολλές αλλαγές φέτος στην ομάδα. Έμειναν 3-4 παίκτες που ήταν στάνταρ. Ο τερματοφύλακας Μιλόσεβιτς και οι Γιούριλι, Μπλαγκάιτς. Θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να ενσωματωθούν ομαλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα εμφανιστεί με αρκετά καλή αγωνιστική εικόνα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να παλέψει ούτως ή άλλως από τη στιγμή που έχει την ευκαιρία να παίξει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία