Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Βόσνιοι παραξενεύτηκαν με την απόφαση του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έκπληκτοι έμειναν οι Βόσνιοι αναφορικά με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην προπονηθεί στο γήπεδο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τελευταία φορά πριν την επαναληπτική τους αναμέτρηση (31.07) με φόντο το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και αντ΄ αυτού να ολοκληρώσουν τον κύκλο προετοιμασίας τους στην Ελλάδα. «Τίθεται το ερώτημα αν η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα έχει πλέον ένα ελαφρύ πλεονέκτημα γιατί οι ασπρόμαυροι δεν θα πάρουν γεύση από τον αγωνιστικό χώρο», επισημαίνουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται σε ΜΜΕ της Βοσνίας ενόψει του Μπόρατς Μπάνια Λούκα-ΠΑΟΚ:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο γήπεδο της Μπάνια Λούκα πριν από τη ρεβάνς του 2ου γύρου των προκριματικών του Champions League. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ περίεργη απόφαση και τίθεται το ερώτημα αν η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα έχει πλέον ένα ελαφρύ πλεονέκτημα γιατί οι ασπρόμαυροι δεν θα πάρουν γεύση από τον αγωνιστικό χώρο που θα διεξαχθεί η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Πέραν του ότι δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση πριν τον αγώνα, κανείς από το στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν θα μιλήσει στο κοινό, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου». Σε κάθε περίπτωση, όμως, αξίζει να επισημανθεί πως η εν λόγω τακτική έχει εφαρμοστεί ουκ ολίγες φορές από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στις ευρωπαϊκές εκτός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ προκειμένου να παρατείνει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία