Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Αντόνιο

Δημοφιλή

Από τη στιγμή που ο μεν ΠΑΟΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του και η δε Λάτσιο του ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Μάρκος Αντόνιο «ψαχνόταν» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του επιστρέφοντας στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάο Πάολο με τη μορφή δανεισμού έως τον Ιούνιο του 2025. Με δεδομένη την επισημοποίηση της μετακίνησής του στο βραζιλιάνικο κλαμπ, ΜΜΕ της χώρας περιμένουν το ντεμπούτο του 23χρονου μέσου, επισημαίνοντας σε σχετικές τους αναφορές ότι «υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να πραγματοποιηθεί στον αγώνα με τη Γκοϊάς την Τετάρτη 31.07».

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται σε ΜΜΕ της χώρας του καφέ για το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο με τη νέα του ομάδα: «Ο Μάρκος Αντόνιο που είναι ήδη κομμάτι του Σάο Πάολο μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σάο Πάολο σε λίγες ημέρες. Ο παίκτης προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του εδώ και λίγες ημέρες και πλέον θα είναι στη λίστα των παικτών για τον αγώνα με τη Γκοϊάς στο Morumbis, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Copa do Brasil. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν ξεκινήσει από θέση βασικού.

Κι αυτό γιατί ο μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 24 Απριλίου με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από τότε έχει ξεκινήσει μόνος του ατομικά προγράμματα προετοιμασίας. Επιπλέον, πρέπει ακόμη να προσαρμοστεί στο τακτικό σχήμα του Λούις Ζουμπελντία. Ο Μάρκος Αντόνιο ήρθε στη Σάο Πάολο για να αντικαταστήσει το κενό του Άλισον, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει για να παίξει το 2025 για τη Σάο Πάολο.

Ακόμη υποστηρίζεται πως θα υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση χαφ από την ομάδα, με τον Μάρκος Αντόνιο να είναι 24 ετών και να αγωνίζεται την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Λάτσιο. Συνολικά, έπαιξε 17 παιχνίδια για τον ελληνικό σύλλογο και σημείωσε τρία γκολ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Έμαθαν πρόγραμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Women's Football League 2024-2025. Οι...

Στην ίδια κατηγορία