Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Σάσαρι στο Κάλιαρι ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Γνωστοί έγιναν οι αγώνες του τουρνουά στο Κάλιαρι, στο οποίο θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ mαteco στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Σάσαρι, ενώ στον μεγάλο ή στον μικρό τελικό θα αντιμετωπίσει ή την Μπολόνια ή την Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει την Ιταλική Dinamo Sassari, στο πρώτο του παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου στο Κάλιαρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά που θα γίνει στην πόλη του Κάλιαρι είναι…

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

19:30, Dinamo Sassari – PAOK mateco
22:00, Virtus Bologna – CB Gran Canaria

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

19:30, Μικρός Τελικός (Θέσεις 3-4)
22:00, Μεγάλης Τελικός (Θέσεις 1-2)

Το 14ο διεθνές τουρνουά της πόλης του Κάλιαρι αποτελεί ουσιαστικά την επιστροφή της ομάδας μας μετά από πέντε περίπου χρόνια σε ένα διεθνές τουρνουά αυτού του επιπέδου. Στο “XIV City of Cagliari 2024 Tournament”, εκτός από τον ΠΑΟΚ και την πρώτη του αντίπαλο, την Dinamo Sassari, συμμετέχουν επίσης η Gran Canaria από την Ισπανία, που το 2023 είχε κατακτήσει το Eurocup! Αν και δεν συμμετείχε στην Ευρωλίγκα, όπως είχε το δικαίωμα, η Gran Canaria είναι πάντα μία από τις πιο ισχυρές και παραδοσιακές ομάδες της Ισπανίας. Μόνιμη θέση στην Ευρωλίγκα έχει η πανίσχυρη Virtus Bologna, η πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, που έχει στενές… σχέσεις με τον ΠΑΟΚ από το παρελθόν και τη δεκαετία του ’90, όταν και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν 6 φορές σε αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης.

Δύο επίσημες αναμετρήσεις απέναντι στη Dinamo Sassari έχει ο ΠΑΟΚ από τη σεζόν 2023-24, όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο του BCL. Με την Gran Canaria ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι, ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν στα Κανάρια Νησιά το Σεπτέμβριο του 2007».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία