Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η δύσκολη απόφαση του Σορετίρε

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με την επισημοποίηση της μεταγραφής του, ο Σόλα Σορετίρε ανακοινώθηκε με… αύρα Τσούμπα Άκπομ επιλέγοντας μάλιστα το νούμερο «47» ενώ κατόπιν γνώρισε την αποθέωση και από τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ. Προ λίγων ωρών ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε από τα γραφεία της Μ. Ασίας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών (σ.σ μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2028) και αργότερα αποχαιρέτησε τους κόκκινους «διαβόλους» που στην ουσία αποτέλεσαν το πιο μεγάλο κομμάτι της καριέρας του.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμένα να αποχωρήσω πόσω μάλλον από ένα μέρος όπου πέρασα τη μισή μου ζωή, ωστόσο, πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό βήμα για εμέναΜία φορά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντγια πάντα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» επισήμανε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφορικά με τη δύσκολη απόφαση που πήρε να αποχαιρετήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, έκρινε ορθή την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ενσωματώθηκα στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία 11 ετών με όνειρο να παίξω μία μέρα στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά περήφανος που μπορώ να λέω ότι πέτυχα αυτόν τον στόχο. Για να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστό το πέρασμά μου από την Αγγλία μου δόθηκε επίσης η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την ομάδα τόσο σε Premier League όσο και σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία