Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γκολ του Μουργκ… αλλιώς (video)

Δημοφιλή

Διαφορετική οπτική έδωσε στο τέρμα του Τόμας Μουργκ που σημείωσε στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που «σφράγισε» με ευρύτερο συνολικό σκορ την πρόκρισή της στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «Χ» ο Δικέφαλος δημοσιοποίησε μία άλλη διάσταση στο γκολ του Αυστριακού μεσοεπιθετικού.

Δείτε αναλυτικότερα το γκολ του Τόμας Μουργκ μέσα από τον αγωνιστικό χώρο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα:

Μιλώντας κατόπιν λήξης της επαναληπτικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στη Βοσνία, ο Τόμας Μουργκ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Μάλμε που συνιστά την επικείμενη αντίπαλο στο UEFA Champions League, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι λίγο καλύτερη ως ομάδα από την Μπόρατς. Θα ξεκουραστούμε για μία μέρα και από αύριο πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά και πνευματικά για τα παιχνίδια με τη Μάλμε. Στόχος μας, όπως ανέφερα, είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι κάτι που θα το έχουμε στο μυαλό μας, θα πάμε εκεί και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία