Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Τούμπα για υπογραφές ο Τσαλόφ! (pics)

Δημοφιλή

Μετατράπηκε σε γνωστό ποδοσφαιρικό… σήριαλ αλλά αν το αποτέλεσμα μετρά τότε ο ΠΑΟΚ «χαμογελά» δεδομένου πως έκλεισε αισίως την ανοιχτή υπόθεση της γραμμής κρούσης με την προσθήκη του Φέντορ Τσαλόφ. Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών μέσα από το FORZAonline αναφορικά με το ταξίδι του στην Ελλάδα, ο Ρώσος χαφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη οδικώς από την Κωνσταντινούπολη και κατόπιν επισκέφθηκε το Macedonia Palace προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με τους Σόλα-Τάρικ Τισουντάλι την εκτός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά της ενσωμάτωσής του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου, με το FORZAonline να βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Μ. Ασίας, όπου έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Φέντορ Τσάλοφ προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους». Από την πρώτη του «επαφή» με την Τούμπα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Ρώσο φορ.

Δείτε αναλυτικότερα φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Φέντορ Τσαλόφ στα γραφεία της Τούμπας:



 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία