Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαλλάχθηκαν οι παίκτες του Άρη για τα μετάλλια στον τελικό κυπέλλου

Δημοφιλή

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση του Άρη και απάλλαξε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή από την ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών από το πρωτάθλημα για την υπόθεση των μεταλλίων μετά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και την «κίτρινη» ΠΑΕ από τη χρηματική ποινή των 50 χιλιάδων ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές τόσο στην 1η όσο και στην 2η αγωνιστική της Super League.

Από την άλλη, πειθαρχικά ελεγκτέος κρίθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο ιδιοκτήτης του Άρη δέχθηκε χρηματική ποινή 10 χιλιάδων ευρώ, καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 20 ημέρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων εξέτασε την από 15/7/2024 και με αριθμό πρωτοκ. 13934/2024 έφεση της ΠΑΕ Άρης των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της κατά της υπ’ αριθμόν 480/11-7-2024 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
– ΔΕΧΕΤΑΙ και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία