Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επέστρεψε και… σηκώνει μανίκια ο Καντσελιέρι

Δημοφιλή

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mαteco αναφέρει:

«Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Μάσιμο Καντσελιέρι. Ο Ιταλός προπονητής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του, για μόνιμη πλέον εγκατάσταση και καθώς σε μία εβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδα μας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είχε πάρει μία πρώτη γεύση στο διάστημα της αρχικής του παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, όταν παρουσιάστηκε επίσημα και γνώρισε τους νέους του συνεργάτες, με τους οποίους όλο αυτό το διάστημα είχε καθημερινές και πολύωρες επαφές, για τον καταρτισμό του ρόστερ και του προγράμματος της προετοιμασίας.

Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, με τις αφίξεις των Αμερικανών να είναι προγραμματισμένες για τις 7 και 8 Αυγούστου.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας όλοι οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο 10 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία