Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Μάλμε-ΠΑΟΚ στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας

Δημοφιλή

Στο «μικροσκόπιο» της σουηδικής αστυνομίας βρίσκεται η πρωταρχική συνάντηση των Μάλμε-ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League δεδομένου πως καταστρώνει τα πλάνα της προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης τόσο στο «Eleda Stadion» όσο και συνολικά στην πόλη. «Τμήματα του Μάλμε θα παρακολουθούνται από κάμερες για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 6 Αυγούστου», τονίζεται μεταξύ άλλων σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Από πλευράς σουηδικών αρχών επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: «Η παρακολούθηση με κάμερες με ΣμηΕΑ διενεργείται με σκοπό τη δημιουργία ασφάλειας και την πρόληψη, πρόληψη ή ανίχνευση διαταραχών της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, καθώς και τον περιορισμό των επιπτώσεων των εν λόγω διαταραχών». Τμήματα του κέντρου της σουηδικής πόλης όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τους παρακάτω χάρτες, θα φυλάσσονται με κάμερες και UAS (σ.σ drone της αστυνομίας). Η παρακολούθηση αναμένεται να διαρκέσει από τις 6 Αυγούστου στις 09:00 έως τις 7 Αυγούστου στις 1:00 εξαιτίας του Μάλμε-ΠΑΟΚ.

Δείτε παρακάτω τα τμήματα της πόλης που αναμένεται να βρίσκονται υπό έλεγχο:

Κεντρικός Σταθμός-Stadiongatan

Κεντρικός Σταθμός-Regementinkatu

Regementsgatan-Carl Gustafs väg

Carl Gustafs väg - δρόμος του John Ericsson

Ο δρόμος του John Ericsson-Stadiongatan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία