Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι… γνωστές φάπες στους καινούργιους (video)

Δημοφιλή

Επιστροφή στο γήπεδο για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ που «άνοιξε» τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει της πρωταρχικής συνάντησης με τη Μάλμε στη Σουηδία, με διπλό ντεμπούτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα. Οι Ταρίκ Τισουντάλι, Φέντορ Τσάλοφ και Σόλα Σορετίρε πίστευαν πως θα τη γλύτωναν, αλλά τελικά πέρασαν και αυτοί από το περιβόητο τούνελ του ΠΑΟΚ στην τακτική της… υποδοχής των νέων προσώπων στο έμψυχο δυναμικό του.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μέσα από το αντίστοιχο στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, οι παίκτες του Δικεφάλου στήθηκαν αριστερά και δεξιά δημιουργώντας ένα μικρό δρομάκι από το οποίο πέρασαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, οι παλιοί ήταν… επιεικείς με τους νέους!

Δείτε το αντίστοιχο στιγμιότυπο που ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία