Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ψάχνεται για Ντρκούσιτς ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για φερόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς τον Ντρκούσιτς κάνει λόγο ο Ιβάν Καρπόφ σε πρόσφατη ανάρτησή του που τον παρουσιάζει ως αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη σε περίπτωση αποχώρησής του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «οι ασπρόμαυροι διερευνούν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Βάνια Ντρκούσιτς, ωστόσο, δεν έχουν καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση».

Αναλυτικότερα όσα αναφέρει ο Ιβάν Καρπόφ επί του θέματος:

«Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ντρκούσιτς: δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για το κόστος του 24χρονου σέντερ μπακ. Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πληρώσουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ + μπόνους για τον Βάνια, οι Ρώσοι θέλουν 4-5 εκατομμύρια οι ευρωπαϊκές αγορές ξεκίνησαν να κινούνται, οπότε στη Σότσι είναι σίγουροι ότι μπορούν να πουλήσουν τον Σλοβένο για αυτά τα χρήματα. Ο σύλλογος του Ιβάν Σαββίδη αναζητά επιλογές για να ενισχύσει την άμυνά του σε περίπτωση αποχώρησης του Κουλιεράκη. Γενικά έχει αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Μιχαηλίδη και του Εκόνγκ».

Ο Σλοβένος όντως εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, όταν ακόμα δεν είχε κλείσει οριστικά η παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα. Τώρα ο Σλοβένος στόπερ βρίσκεται σε μια λίστα των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που χρειαστεί η προσθήκη ενός ακόμα στόπερ, αν για παράδειγμα βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει ο Έκονγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία