Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι απίστευτες ατάκες Τσαλόφ για πρώην του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετατράπηκε σε ένα από τα… γνωστά μεταγραφικά σήριαλ της θερινής περιόδου ενόσω ο ΠΑΟΚ ασκούσε πιέσεις προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του αλλά πλέον ο Φέντορ Τσαλόφ εντάχθηκε και επισήμως στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και πραγματοποιώντας το προπονητικό του ντεμπούτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ομοίως και ο Σόλα Σορετίρε που μαζί με τον Ρώσο φορ και τον Τάρικ Τισουντάλι δεν γλύτωσαν το καθιερωμένο καλωσόρισμα των νεοφερμένων.

Ρίχνοντας κανείς μία «ματιά» στο βιογραφικό του 26χρονου επιθετικού διαπιστώνει πως αποχωρίστηκε τη Ρωσία μόλις για έξι μήνες δεδομένου του σύντομου περάσματός του από τη Βασιλεία (σ.σ δοκίμασε τόσο ελβετική σοκολάτα όσο και τυρί έχοντας την καλύτερη γνώμη), αφιερώνοντας την καριέρα του σε ρωσικά εδάφη, έχοντας συνυπάρξει μάλιστα με πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Πόντους Βέρνμπλουμ που εντάχθηκε στους «ασπρόμαυρους» το 2019 και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για περίπου δύο έτη, έχοντας πρωτίστως συμπληρώσει μία εξαετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Φέντορ Τσαλόφ σε συνέντευξή του σε ρωσικά ΜΜΕ να αναφέρεται στην προσαρμογή του.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε για τον Πόντους Βέρνμπλουμ και την προσαρμογή του στη Ρωσία«Στην αρχή και με το που ήρθε στη Ρωσία ήξερε τις… απαγορευμένες λέξεις. Είναι πολύ ικανός από κάθε άποψη και έχει μάθει πολλές ρωσικές λέξεις. Προσπαθεί να μιλήσει, δεν ντρέπεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία