Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πρώτη» για Τσαλόφ-Τισουντάλι

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα γνωστοποιήθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της πρωταρχικής του ευρωπαϊκής συνάντησης με τη Μάλμε (06.08) για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, με το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ να παραμένει «λευκό» και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές που δήλωσε στη νέα, ανανεωμένη λίστα.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως Τάρικ Τισουντάλι και Φέντορ Τσαλόφ σημείωσαν την «παρθενική» τους συμμετοχή σε αποστολή του Δικεφάλου δεδομένου πως αμφότεροι οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού. Απεναντίας, ο Σόλα που επίσης εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη καθώς τέθηκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως ακριβώς και οι Ιβάν Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες και Άλι Σαμάτα.

Αναφορικά με το προπονητικό πρόγραμμα της Κυριακής (04.08) ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, αλλά και στις στατικές φάσεις. Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (05.08) θα προπονηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο «Eleda Stadium», ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία