Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετρά τις ώρες για Ελλάδα ο Φόρεστερ! (pic)

Δημοφιλή

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ mateco για την έναρξη της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, με το πρώτο «ραντεβού» να έχει οριστεί για τις 10 Αυγούστου. Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ξεκινάει προετοιμασία ο Δικέφαλος, καθώς το πρώτο του επίσημο παιχνίδι θα το δώσει στις 19 Σεπτεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Τα προκριματικά του Basketball Champions League έχουν μπει στη ζωή των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι πρέπει να ξεπεράσουν δύο αντιπάλους, προκειμένου να τσεκάρουν το εισιτήριο για το group stage της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι αφίξεις των καλαθοσφαιριστών, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος αναμένεται να σηκώσει μανίκια και να ξεκινήσει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Ο Τζέικ Φόρεστερ είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις Η.Π.Α., εκεί όπου βρέθηκε με τον νέο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Σαβάρ Ρέινολντς. Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ του Δικεφάλου δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό story:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν του Φόρεστερ στην Ευρώπη, καθώς την περσινή σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στη Γερμανία (Pro A) με τους Artland Dragons καταγράφοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους (60,2% στα δίποντα, 66,7% στις βολές) και 6,1 ριμπάουντ, παίζοντας περίπου 20 λεπτά ανά αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η Σαμ Μπρουνέλ πόζαρε με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και οι φίλοι της ομάδας και...

Στην ίδια κατηγορία