Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για τον Έκονγκ»

Δημοφιλή

Επέστρεψε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που υπέστη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και μάλιστα αγωνίστηκε στην αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Μπόρατς Μπάνι Λούκα.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να του δίνει φανέλα βασικού σε αμφότερες τις αναμετρήσεις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Στην πατρίδα του Έκονγκ ασχολούνται έντονα με το μέλλον του, αναφέροντας σε σημερινό (4/8) δημοσίευμα πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Σαμπάμπ Αλ Αχλί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Νιγηρίας «soccernet» o προπονητής της Αλ Αχλί, Πάουλο Σόουζα, θα ήθελε να επανενωθεί με τον Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ. Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν στη Σαλερνιτάνα το 2023, κατά τη διάρκεια του εξάμηνου δανεισμού του Έκονγκ στην ιταλική ομάδα.

Ο Σόουζα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σαμπάμπ Αλ Αχλί τον περασμένο μήνα και ψάχνει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, με τους Νιγηριανούς να αναφέρουν πως θα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ του τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

«Ο πρώην προπονητής της Σαλερνιτάνα, Πάουλο Μάνουελ Σόουζα, θέλει να φέρει τον αμυντικό των Super Eagles και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, στη νέα του ομάδα. Ο 53χρονος Πορτογάλος προπονητής συνεργάστηκε με τον αρχηγό των Super Eagles κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην ιταλική ομάδα, τη Σαλερνιτάνα, αν και για μόλις τέσσερις μήνες.

Ο Σόουζα υπέγραψε πρόσφατα στην ομάδα των ΗΑΕ Pro League, Σαμπάμπ Αλ Αχλί με διετές συμβόλαιο και θέλει να φέρει τον Έκονγκ ως νέα μεταγραφή», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει:

«Το Soccernet.ng ανέφερε νωρίτερα ότι ο 30χρονος έχει επίσης προσφορές από αρκετές ομάδες Σαουδική Αραβία και παραδέχτηκε ότι εξετάζει τις επιλογές του, ενώ επανέλαβε ότι είναι πολύ χαρούμενος με τον ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί τους την περασμένη σεζόν. Επιπλέον, η προοπτική να παίξει στο UEFA Champions League την ερχόμενη σεζόν μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Έκονγκ», καταλήγει το δημοσίευμα από τη Νιγηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία