Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρήκε… συμπατριώτη του στον ΠΑΟΚ ο Τισουντάλι (pic)

Δημοφιλή

To απόγευμα της Κυριακής (4/8) αναχώρησε για τη Σουηδία και συγκεκριμένα για το Μάλμε ο ΠΑΟΚ, καθώς την ερχόμενη Τρίτη (6/8) θα αντιμετωπίσει τους Πρωταθλητές Σουηδίας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ρυθμούς… Ευρώπης, δίνοντας συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας ως στόχο να βρεθεί στο League Stage της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάλιστα, στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ταρίκ Τισουντάλι και Φέντορ Τσάλοφ, οι οποίοι προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα κι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε αποστολή.

Μάλιστα, ο Τισουντάλι βρήκε ένα γνώριμο πρόσωπο από την πατρίδα του στη Θεσσαλονίκη κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χισάμ Κανίς. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είναι Μαροκινοί, με τους δύο παίκτες να τα λένε στο Makedonia Palace χθες (3/8) το απόγευμα.

Ο Κανίς παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β, ωστόσο επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του, Ταρίκ Τισουντάλι, με τους δύο να απαθανατίζουν την συνάντησή τους και να δημοσιεύουν τη φωτογραφία στα social media.

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Van της Χρονιάς 2025 το Renault Master

Το νέο Renault Master κέρδισε τον τίτλο του Van of the Year 2025, που του απονεμήθηκε από την κριτική...

Στην ίδια κατηγορία