Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τον κόσμο της στην Τούμπα η Μάλμε

Δημοφιλή

Σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ κινείται η Μάλμε που ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη πριν τη μεταξύ τους πρωταρχική συνάντηση στη Σουηδία (06.08) εξασφαλίζοντας 1450 στην τιμή των 15 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών, υπήρξε έντονη ανησυχία αναφορικά με το κόστος του ταξιδιού των φιλάθλων της στην Ελλάδα, με τους οργανωμένους των Σκανδιναβών σε επίσημη ανακοίνωσή τους να τονίζουν πως «έχουμε εξετάσει τις πτήσεις πριν από τον προκριματικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κόστος είναι πολύ υψηλό για να είναι οικονομικά βιώσιμο».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Μάλμε για την επαναληπτική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Στις 13 Αυγούστου επισκεπτόμαστε το γήπεδο της Τούμπας για τον δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια έχουν πλέον κυκλοφορήσει για γενική πώληση. Έχουμε αποκτήσει πρόσβαση σε 1450 θέσεις στο εκτός έδρας τμήμα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ το καθένα.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν για γενική πώληση στις 5 Αυγούστου στις 11:00. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει ότι όλοι όσοι αγοράζουν εισιτήριο πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στη σελίδα εισιτηρίων, κατά την εγγραφή πρέπει να δηλώσετε από ποια χώρα προέρχεστε. Τα σαρωμένα εισιτήρια μπορούν να καταχωρηθούν στο My MFF. Μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο ένα ενιαίο εισιτήριο ανά χρήστη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία