Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επανεμφάνιση για Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα πρόσωπα που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε, σε αυτές συμπεριλήφθηκε ο Τόμας Κεντζιόρα που κάνει την επανεμφάνισή του σε αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ κατόπιν της επιστροφής του στους «ασπρόμαυρους». Μπορεί να συμμετείχε ελάχιστα στο βασικό σκέλος της θερινής προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία εξαιτίας της καθυστέρησης της ενσωμάτωσής του στο αγωνιστικό τμήμα, ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός φρόντισε να τον ενεργοποιήσει με τους Σουηδούς.

Συνεπώς, ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός απέναντι στη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League σημειώνει την πρώτη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά την συμφωνία των «ασπρόμαυρων» με τον 30χρονο αμυντικό, αυτή θα είναι για 2+1 έτη, ενώ οι απολαβές του θα βρίσκονται κοντά στο εκατομμύριο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, στην αρχική σύνθεση των «ασπρόμαυρων» παρατηρήθηκαν και αλλαγές εν συγκρίσει με τις διπλές αναμετρήσεις με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League καθώς Γιάννης Κωνσταντέλια-Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενεργοποιήθηκαν σε ρόλο βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία