Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στις θέσεις τους οι ΠΑΟΚτσήδες (pic+video)

Δημοφιλή

Τις θέσεις τους στις εξέδρες του «Eleda Stadion» έχουν αρχίσει να τσεκάρουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατόπιν της συνάντησης που έδωσαν στην πλατεία «Lilla Torg» κοντά στον κεντρικό σταθμό προκειμένου να μεταβούν στο γήπεδο της Μάλμε ενόψει της εκτός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης των «ασπρόμαυρων» για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Το FORZAonline που βρίσκεται στη Σουηδία μαζί με το αγωνιστικό τμήμα «φωτογράφησε» την είσοδο των ΠΑΟΚτσήδων στις κερκίδες υπό δρακόντεια μέτρα των σουηδικών αρχών που εφαρμόζονται περιμετρικά.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα που απομόνωσε το FORZAonline:

Εν αντιθέσει με την εκτός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα που δεν μπόρεσαν να δηλώσουν παρόντες εξαιτίας τιμωρίας της UEFA για τα όσα έλαβαν χώρα στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ, οι φίλοι του Δικεφάλου εξασφάλισαν περίπου 700 εισιτήρια στη Σουηδία. Κάτι που σημαίνει πως η σημερινή (06.08) αναμέτρηση με τη Μάλμε συνιστά το πρώτο τους ευρωπαϊκό ταξίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο «Eleda Stadion» απαγορεύονται κάθε είδους τσάντες (ώμου, χειρός, τσαντάκια, backpack), η κατανάλωση αλκόολ, τα μπουκάλια, τα πυροτεχνήματα, τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα, καθώς κι η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, υβριστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει και στην Τουρκία ένα σημαντικό θέμα συζήτησης είναι οι...

Στην ίδια κατηγορία