Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τισουντάλι: «Η πρόκριση είναι στα χέρια μας!»

Δημοφιλή

Ο Ταρίκ Τισουντάλι στο ματς με την Μάλμε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός ήταν κινητικός, αλλά έδειξε πως χρειάζεται χρόνο προκειμένου να… βρεθεί με τους συμπαίκτες του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στο FORZAONLINE για την πρώτη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένιωσα χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου. Νομίζω το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και κρατάμε τα πάντα στα χέρια μας, καθώς παίζουμε στην έδρα μας».

Για το πως φαντάζεται το δεύτερο παιχνίδι με μια τόσο επιθετική ομάδα και το αν παίζει και ο κόσμος μπάλα σε τέτοια ματς:

«Aνυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως η Μάλμε είναι καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα, μια έμπειρη ομάδα και θα κάνουμε τη δουλειά που πρέπει στο γήπεδο μας».

Για τη διαφορά των δύο ομάδων αναφορικά με την ετοιμότητα:

«Φάνηκε αυτός στις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Εμείς όμως χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας στο παιχνίδι. Το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν σκεφτούμε πως υπάρχει και ο επαναληπτικός στην έδρα μας».

Για το αν είναι το ίδιο να παίζει ή στην κορυφή ή στα άκρα:

«Πέρσι και τα τελευταία χρόνια έπαιξα πιο πολύ ως επιθετικός, αν ο προπονητής με θέλει ως εξτρέμ μπορώ να παίξω».

Για το πότε θα βρει χημεία με τους υπόλοιπους και αν θα είναι εύκολο:

«Είμαι εδώ μόλις μια εβδομάδα, μέσω των προπονήσεων θα γίνει αυτό. Έρχεται με τον καιρό και τις προπονήσεις αυτό. Έχω ένα προαίσθημα πως θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε με τον καιρό, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ήδη θετικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία