Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο μικροσκόπιο των Γερμανών ο Κουλιεράκης

Δημοφιλή

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα της Γερμανίας, με αφορμή το ενδιαφέρον που υπάρχει εδώ και καιρό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η πώληση του Πάτσο στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, με τους Γερμανούς, μάλιστα, να κάνουν ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον στόπερ των «ασπρόμαυρων».

Στο αφιέρωμα τονίζεται η δουλειά των ακαδημιών του Δικεφάλου αλλά και η άνοδος του Κρητικού αμυντικού τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρουν:

«Εδώ κι αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ έχουν εστιάσει στη δουλειά των νέων, και το κάνει με επιτυχία. Ενώ ο σύλλογος συνήθιζε να υπογράφει κυρίως παλιά αστέρια από το εξωτερικό, τώρα παράγει και πουλάει όλο και περισσότερο ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τις ακαδημίες του και φέρνουν εκατομμύρια.

Υπάρχει ο Χρήστος Τζόλης, που πρωταγωνίστησε με τη Φορντούνα Ντίσελντορφ την περασμένη σεζόν, και τώρα έχει πωληθεί στη Μπριζ.

Όσο για τον Κουλιεράκη, ο στόπερ βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από τα 14 του χρόνια, έγινε επαγγελματίας και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή στη Μπουντεσλίγκα, με κόστος περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ για την Άιντραχτ, που ήθελε να τον αποκτήσει από τον περασμένο χειμώνα».

Μεταξύ άλλων στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ του έδειξε εμπιστοσύνη, είναι ένας ώριμος 20χρονος. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέλαβε ηγετικό ρόλο και πήρε τεράστια αυτοπεποίθηση»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φιλικό συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ

Φιλική αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας...

Στην ίδια κατηγορία